שלב 1 - ביטול המשתמש של העובד שעזב
נכנסים למשתמשים ולוחצים על שם העובד שעזב. בכרטיס העובד, מתחת לשם, מכבים את המתג פעיל.

לאחר מכן גוללים לסעיף רישיונות, מסמנים לא לשייך רישיון (שייך מאוחר יותר) ולוחצים שמירה. כך הרישיון מתפנה לעובד החדש.

שלב 2 - יצירת העובד החדש
חוזרים למשתמשים ולוחצים על הכפתור הוספת משתמש חדש.

הערה: אם תרצו להוסיף יותר עובדים ממספר הרישיונות הקיים, או להקטין את מספר הרישיונות בחברה, יש להגדיל או להקטין את מספר הרישיונות בהתאם.